lørdag den 15. november 2008

Venstre dør skal af, men giver sig ikke uden kamp.


Luftnøglen flår tre af de fire bolte over, men den sidste møtrik kan den ikke få fat i. Løsningen blev at rykke bolt og møtrik gennem den rustne inderskærm.

Et meget fint billede af speedometeret, taget af Mads.


Minien blev rykket en lille halv meter ind i rummet, og derefter løftet på bukke. Nu var også baghjulene fri af jorden, og Mads kunne begynde at skrue. Lidt senere lærte han at mestre brugen af en luftnøgle, så de sidste genstridige møtrikker kunne komme af.


Bageste sideruder afmonteres.


fredag den 14. november 2008

Åbent hundehus.

Mads står for afmonteringen af dørene. Diverse håndtag, skruer, og clips sorteres op, og lægges i poser. Til sidst kunne dørbeklædningerne tages af.


Forrudelisten blev skåret i stykker, og så kunne ruden trykkes ud. Den skal helst bruges igen. Mads tog et billede af mig, gennem hullet hvor der en gang sad en forrude.

onsdag den 12. november 2008

Efter at være befriet for spindler og trækaksler, blev forbroen løsnet, og dumpede derefter ned på garagegulvet. Operationen gik relativt nemt, men krævede indkøbet af en 34mm top til de store bolte, der holder broen fast til karrossen. Forbroen er ikke i værre stand end at den kan genbruges, efter en afslibning og lakering.

tirsdag den 4. november 2008

Så skal motoren ud. Kranen blev hentet ud fra sit hjørne, og Stine blev hentet ud af sofaen.


Som en grim og rusten klump hænger 850cm2 motoren og svæver over Minien. Inklusiv gearkasse vejer den 150kg.