fredag den 26. december 2008

I dag nåede jeg et godt stykke vej i garagen. Bagklap, instrumentering, og tandstangen blev afmonteret, og som dagens største opgave fik jeg skruet bagbroen ned. Jeg havde regnet med at den burde udskiftet på grund af tæring, men til min store overraskelse har jeg ikke været i stand til at slå huller i den.


Det ville bestemt være rart at spare pengene til en ny bagbro, men jeg skal lige have kigget en ekstra gang på den, inden jeg bestemmer mig for at genbruge den. Måske skal jeg bare bruge en større hammer.

mandag den 22. december 2008


Det er blevet tid til at begynde obduktionen. For at få overblik over hvilke pladedele der skal investeres i først, skar jeg venstre forskærm af i aften. Jeg var først og fremmest interesseret i at vide, om der er behov for nye inderskærme. Det har jeg bestemt mig for, at der ikke er. Med lang lukkertid og selvudløser kan man tage nogle vældigt dramatiske billeder, når man sådan står og gnistrer.


Og sådan ser en Mini ud, når den mangler en forskærm. Og i øvrigt en hel del andre ting.


Her kigger man ind på venstre sides a-stolpe. Man kan se monteringshullerne til døren, plus et par andre huller som strengt taget helst ikke burde være der. Jeg ved ikke lige hvordan man reparerer sådan noget, men jeg tror at det ville være en god ide, hvis jeg lærer det snart.




søndag den 21. december 2008

Vintersolhverv. Aftenen inden årets længste nat brugte jeg på at skrue pedalkonsollet og varmeanægget ud. Jeg havde ikke været i garagen for at arbejde på min Mini i en måned, og der trængte til at blive ryddet grundigt op.